Jordi_04

De vegades El Gran Jordiet també escriu coses...

10 GOSSETS

Un animal de companyia és un amic que depén de tu. Si l’adoptes (sempre millor que comprar-lo), l’has de cuidar molt i no abandonar-lo mai. Aquest llibre és una cançó d’algú que tenia deu gossets. Els llibres també són amics, però no tenen sentiments i es poden deixar temporades llargues sense fer-los cas... Només que no voldràs deixar de llegir 10 Gossets. Si tens un gos, pots llegir-li’l. Si no el tens, no has de patir, perquè aquí dins en van molts!

"Les estrofes semblen molt adients per ser recitades en veu alta i repetides una i altra vegada, com un joc de disbarats sense més transcendència que la del magnífic plaer de jugar. En canvi, les il·lustracions semblen fetes per ser observades amb atenció i aconsegueixen elevar a la categoria d’àlbum aquest poema de l’absurd."

Crítica de Teresa Duran Armengol a la revista Faristol.

Bupi i Bobot el Comecuentos

El malvat Bobot el Comecuentos ha furtat tots els llibres de la classe i els ha portat al seu regne llunyà. Qui podrà ajudar als xiquets i xiquetes? Només l'increíble Bupi!

Editat per la Generalitat Valenciana.

La gran remolatxa

Historieta apareguda en el número 2 de la revista La Pelitrúmpeli. Basada en un conte clàssic ucraïnés. Amb il·lustracions de Jesús Huguet.

remolatxa1
remolatxa2
Scroll al inicio
Ir al contenido